Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Hester

Koble hesten din til skyen

Med MiniFinder Atto, en av markedets minste, letteste og mest robuste GPS-trackere, kan du koble til og holde øye med hesten din i en app på mobilen eller datamaskinen din via internett. Livet til hesten din vil bli langt tryggere og ditt liv vil bli mer avslappet.

Hester er smarte og nysgjerrige rømningsmestere. Med MiniFinder Atto kan du nyte fordelene av en helt ny teknikk for å holde øye med hesten din til enhver tid – hvor den er, hvor den har vært og om noe er galt. Det gir ekstra sikkerhet for foreldre som har unge hesteentusiaster i familien, og også for deg som driver en stall eller som er ridelærer.

Ja, selv du som delvis eier en konkurrerende travhest kan få en helt ny opplevelse. Mye kan skje med en hest; på jordet, i stallen, i konkurranser og i skogen. Å være sikker på å hesten din har det bra til enhver tid vil vise seg å være verdifullt!

 

Konstant kontakt

Du kan avlytte det som skjer på jordet eller i stallen og du kan gi lavmælte fjernkommandoer til hesten (toveislyd). Dersom hesten har rømt, vil du høre om det finnes noen trafikk rundt den eller om hesten er skadet.

Hvor er hesten?

Dersom hesten plutselig forsvinner, kan du se nøyaktig på kartet i appen hvor den er blitt av. I en logg kan du også se hvilke runder hesten har tatt, hvor lenge og når. Dette kan også være hjelpsomt å bruke i dagligdags trening. Dersom det finnes unge ryttere i familien som liker å ri i skogen eller på landsiden, kan du som forelder eller ridelærer se på kartet og finne ut hvor hesten (og rytteren) er. Og dersom noe skjer, er det enkelt å finne dem begge.

 

Varsel

Sett inn såkalte geogjerder på kartet, altså områder som er trygge. Hvis hesten din krysser disse «gjerdene», vil du umiddelbart få et varsel på mobilen din. For eksempel dersom hesten rømmer fra stallen, blir stjålet eller rømmer fra det inngjerdede beitet.

For flere brukere

Dersom du tillater det, kan flere mennesker ha appen på telefonene eller datamaskinene sine og få retten til å, i sanntid, se kartet og avlytte for å sjekke at alt er ok med hesten din. Medlemmer av familien, stalldriver, ridelærer, medryttere og hjelpende hender. Med MiniFinder Atto vil dere alle ha bedre kontroll på hesten. Og dere kan være sikker på at din firbeinte venn er tryggere enn noensinne!

 

 

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.