Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Hunder

Trygghet og mer frihet for hunden din

MiniFinder Atto gir den dyrebare hunden din trygghet og mer frihet.
Med MiniFinder Atto, en av markedets minste, letteste og mest robuste GPS-trackere som kun er 7 centimeter i diameter, vil livet med hundevennen din bli tryggere, morsommere og enklere.

Hunder er vandrende nomader. De fører oss eiere inn i skogen og på jordene, gjennom byer, parker og landskaper; der hvor de som ikke har hund sjeldent vandrer. Som eiere får vi trening, vi lever lengre (omtrent 10 år) og blir sunnere enn de som ikke har hund. Barn som vokser opp med hunder blir mindre allergiske. Opplevelsen av en hunds betingelsesløse kjærlighet kan gjøre enhver glad!

Ønsker du å gi hunden din muligheten til å løpe oftere løs i skoger og i passende områder? Ønsker du å holde et øye med hunden din dersom den er på skogseventyr i tilfelle noe skjer? MiniFinder Atto er løsningen.
 

Konstant kontakt

Er hunden din alene hjemme? Er den i bilen? Har den kommet ute av syne? Med MiniFinder Atto kan du avlytte hunden din når du ønsker det for å sjekke om noe har skjedd – og du trenger ikke å skrike i skogen. Lavmælte kommandoer via toveislydfunksjonen vil være tilstrekkelig. Dersom hunden liker agility, kan samarbeidet deres bli enda mer effektivt. Det finnes mange hunder som adlyder fjernanrop når de bruker MinIFinder Atto.

Hvor ble det av hunden?

Dersom eventyrlysten blir overveldende og hunden din forsvinner, kan du se nøyaktig hvor din firbeinte venn befinner seg på kartet i appen. Gikk hundelufteren virkelig på en 5 km lang tur? Alle turene lagres i en logg. Har hunden begynt å forlenge sine runder i skogen? Står hunden stille på kartet i lang tid? Har noe skjedd? Fordi det er så enkelt å følge hundens bevegelser på kartet, kan du la kjæledyret ditt lykkelig løpe løs på en helt ny måte og få mye mer trening uten at du mister kontrollen.

Varsel

Sett inn såkalte geogjerder på kartet, altså marker områdene som er trygge. Dersom kjæledyret ditt krysser disse «gjerdene», vil du umiddelbart få et varsel på mobilen din. Det er praktisk om noe skjer, for eksempel hvis hunden forsvinner (blir stjålet eller bare hopper inn i noens bil). Du kan også få et varsel hvis hunden forsvinner på et visst tidspunkt, for eksempel på nattetid eller hvis den stikker fra en hundelufter. Kombinert med en avlyttingsfunksjon og kartposisjonering, er det også enklere å hjelpe hunden raskt dersom den blir skadet.

For flere brukere

Flere mennesker kan samtidig bruke appen og se hvor den vandrende eller forsvunne hunden er blitt av; hele familien, kenneleiere med ville valper og mange hunder, profesjonelle hundeluftere, de som driver med omplassering av hunder eller vennene dine som passer hunden mens du er borte.

MiniFinder Atto gir en større frihet for dere alle, ikke bare for hunden. Det er som om hunden din plutselig er tilkoblet skyen.

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.