Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Jakthunder

Trygghet for jakthunden din – og en mer effektiv prestasjon

Skogen dufter av fuktig mose og hunden vet at tiden er inne! Kanskje det er åpningsdagen for rådyrjakt? Står hele jaktlaget klart en tåkete morgen med Winchester .308-patroner, ivrige hunder og et håp om å felle den første elgen? Det å jakte elg er en lidenskap, en avhengighet og for mange elgjegere, en livsstil.

Andre jegere mener det ikke finnes noe bedre enn å jakte nært et vann på en frossen vinterdag. Når ei and skytes, sender jegeren hunden ut på svøm i det nært frosne vannet for å hente premien og svømme tilbake til land med anda i munnen sin. Er du jegeren som leter etter såret vilt i ingenmannsland? Finnes det et såret rådyr et sted og du ønsker å vite hvor hundene dine befinner seg? I alle disse tilfellene vil du være en bedre forberedt jeger med MiniFinder Atto.
 
 
 
 
Det å være jeger er en lidenskap. Og la oss innse det; alle seriøse jegere forstår og setter pris på bekvemmeligheten og belønningen det gir å ha en jaktpartner med fire bein. Fuglehunder, sporhunder, pointere – dyktige, modige hunder som ikke nøler med å gå en elg eller en bjørn i møte. Noen ganger fungerer alt som det skal, andre ganger vil det bli lang ventetid i regnet. Når regnet stopper, kommer knotten. Akkurat da fanger hunden opp lukten av rype eller rådyr. I mange av disse situasjonene er en GPS-tracker til god hjelp. Når du jakter, vil den nye generasjonens lette og robuste GPS-trackeren som er festet til hunden din være uunnværlig. Akkurat den type trackere som du finner hos MiniFinder. MiniFinder Atto er en av markedets minste og mest robuste GPS-trackere. Her er noen av egenskapene:

Konstant kontakt

Avlyttingsfunksjonen lar deg vite hva som skjer på og rundt hunden din, og dersom noe har hendt. Hvis hunden befinner seg ute av syne, kan dette gi deg mye informasjon om situasjonen og samarbeidet deres kan bli mer effektivt. Toveiskommunikasjonsfunksjonen lar deg gi hunden din lavmælte kommandoer. Det finnes mange eksempler på hunder som har adlydt fjernanrop.

Hvor er hunden?

Noen hunder burde kalles «jakthoder». Så snart snuten plukker opp en lukt, gjenstår det bare én tanke: Hold deg til sporet. Og av gårde løper de! Det er da du vil finne ut at MiniFinder Atto er uunnværlig. Dersom jaktinstinktene tar overhånd og hunden din forsvinner, kan du se nøyaktig på kartet i appen hvor den befinner seg. Dette sparer mange timers leting når du ønsker å vende nesen hjemover. I en logg kan du også se hvilke runder hunden din har dekket, hvor langt den løp og når. Kanskje du har forhåndssporet. Fulgte hunden din elgens vanlige sti eller har den skapt en ny en? For jegere på offisielt oppdrag gjør MiniFinder Atto det enkelt å følge hunden, selv i mørket og i røft terreng. Alt blir også enklere i nye omgivelser der hverken du eller hunden føler dere helt som hjemme.

Varsel

En god jakthund er en dyrebar venn som det har tatt mange timer å trene. Dette gjør GPS-trackeren MiniFinder Atto til en veldig god investering. Sett inn de såkalte geogjerdene på kartet i appen, altså marker områdene som hunden burde holde seg innenfor. Dersom hunden krysser disse «gjerdene», vil du umiddelbart få et varsel på mobilen din. Hvis hunden har forsvunnet inn i naboens jaktterreng eller «forvillet seg» inn på feil jaktmark, dersom hunden er blitt stjålet, sitter fast, er skadet eller blitt dratt av gårde. Uansett hva som har skjedd, er det enkelt å se på kartet og finne ut hvor hunden har blitt av.

For flere brukere

Om du ønsker det, kan flere mennesker samtidig ha appen og få retten til å se hvor hunden din befinner seg i sanntid. Alle i familien, hundelufteren, medeieren, jaktlederen, etc. Hundens daglige liv blir tryggere generelt, og under jakt spesielt.

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.