Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Katter

Hvordan holde et øye med en egenrådig, vakker katt!

Er det i det hele tatt mulig å holde et øye med en egenrådig, vakker katt til enhver tid? Svaret er ja! Med MiniFinder Atto, en av markedets minste, letteste og mest robuste GPS-trackere, vil livet med katten din bli tryggere og morsommere med større kontroll for deg og mer frihet for katten.

Enheten veier kun 36 gram og er 7 centimeter i diameter, så vennen din vil ikke plages mens den bærer den på halsbåndet. Gjennom enheten vil katten kobles til deg gjennom en app som fungerer med internett på mobilen og datamaskinen din.

Katter er nomader. De har jaktterritorier og usynlige gjemmesteder. Eller hadde. MiniFinder Atto åpner opp helt nye måter å holde styr på hvor katten din befinner seg, hvor den har vært og om noe er galt.

 
 

Konstant kontakt

Gjennom MiniFinder Atto kan du avlytte katten din og høre hva som skjer rundt den. Du kan også snakke til katten (toveislyd). Det finnes eksempler på katter med MiniFinder Atto som adlyder selv på fjernanrop fra eieren og som kommer hjem. Dersom du hører at det har oppstått noe, kan stemmen din roe katten ned og du kan hjelpe. Det er mulig å ha en direktedialog med noen i nærheten som kan være til hjelp og fortelle mer om hva som skjer.

Hvor ble det av katten min?

Dersom katten din forsvinner, kan du se nøyaktig hvor den befinner seg i sanntid. Den vises som en bevegende prikk på kartet i appen, og er mye mer eksakt enn en vanlig GPS i en bil. Du kan også se hvilke runder kjæledyret ditt har tatt, i tillegg til avstand og når, i en logg.

 

Varsel

Sett inn de såkalte geogjerdene på kartet, altså sonene som er trygge. Dersom katten din krysser disse «gjerdene», vil du umiddelbart få et varsel på mobilen eller datamaskinen din. Hvis katten skader seg, forsvinner, blir stjålet eller hopper inn i noens bil, kan du raskt finne den og løse situasjonen.

For flere brukere

Dersom du tillater det, kan flere mennesker bruke appen samtidig og få rett til å se hvor katten din befinner seg. Alle i familien, oppdretteren, en venn som passer katten mens du er borte… Aldri før har det vel vært mulig å holde et slikt øye med en katt som du kan med MiniFinder Atto?

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.