Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Logistikk

Effektiviser logistikkvirksomheten din – gå langt over gårsdagens grenser

For deg kan GPS-sporing med MiniFinder Zepto forbedre logistikken din langt utover det du trodde var mulig. Å holde styr på lasten har aldri vært enklere. Du vil bli gitt detaljerte veibeskrivelser i tillegg til trafikk- og væroppdateringer for å forsikre optimal turplanlegging, både for sjåføren og trafikkstyringen.

Kundetilfredsheten øker som et resultat av forbedret leveringseffektivitet og effektiv deling av sporingsinformasjon (status på transporten eller lasten).

GPS-sporing bidrar til å automatisere prosessen til følgesedler og fraktdokumenter, noe som forenkler fakturering av lagerbestillinger og hele ideen bak konstant forbedring og kvalitetshåndtering. Det gir også økt støtte for prosessen til kvalitetsforsikring.

 

 

 

Godshåndtering er en komplisert prosess. For å minimere fraktkostnader, prøver smarte virksomheter i logistikkbransjen å fylle lastebilene som er tomme på returruter og interagere med ulike underleverandører for å finne de laveste fraktprisene eller raskeste rutene, avhengig av kundens ønsker.

Allerede når varene lastes, er en optimeringsplan laget for dette både på pallen og i containeren (såkalt pakkeoptimering).
Hva som skal lastes først, lastes sist, hvordan spare tid og plass. All denne håndteringen gjøres enklere med GPS-sporing ved bruk av MiniFinder Zepto.

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.