Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Theft-prone vehicles (NO)

Alle kjøretøy tiltrekker seg tyver, spesielt de dyrere. MiniFinder Zepto gir deg full kontroll over kjøretøyet ditt og hvor det befinner seg til enhver tid. Det er mulig å koble MiniFinder Zepto til et kjøretøys batteri, og så spore det hvor som helst på planeten i svært lang tid.

Hvis kjøretøyet ditt, som en båt eller sykkel, har begrenset eller befinner seg uten batteri, har du fortsatt så mye som 7 dagers batteri-støtte med MiniFinder Pico. Hvis du har satt varsel-funksjonene riktig, vil du få et varsel langt tidligere (på smarttelefonen eller datamaskinen) hvis noen prøver å stjele bilen din. Alarmen vil gå av så snart kjøretøyet krysser geogjerdet rundt de trygge sonene du definerte på kartet i appen.

Hvis du også har koblet en sirene til kjøretøyet ditt som du kan aktivere med fjernkontroll, spiller det ingen rolle om du ikke kan se kjøretøyet når du har sporet det opp (det kan være innelåst i en garasje eller i en lastebil). Aktiver bare sirenen og bekreft at bilen er der. For større kjøretøy som biler, campingvogner eller lastebiler, vennligst ta en titt på MiniFinder Zepto-løsningen.

Posisjon

Med MiniFinder Pico kan du følge hvordan kjøretøyet ditt beveger seg på et kart i medfølgende app, døgnet rundt og overalt. Mye mer nøyaktig enn med GPS for bil. I den brukervennlige appen for datamaskin og mobil, kan du også sette inn geogjerder på kartet og definere områder og ruter som er trygge. Hvis kjøretøyet beveger seg (flyttes) utenfor disse gjerdene, vil du umiddelbart motta et varsel (som e-post eller tekstmelding).

Varsel

Ved uhell kan du ta umiddelbar handling. Varselet fra kjøretøyet kan også kobles direkte til en alarmsentral. Ved hjelp av nøyaktig posisjonering er det vanligvis enkelt å finne kjøretøyet. Hvis kjøretøyet faller til bakken, vil MiniFinder Pico generere et automatisk varsel.

Status

Avlyttingsfunksjonen lar deg lytte til hva som foregår rundt kjøretøyet ditt. Eventuelle krasj, lyden av stemmer, hva som skjer i atmosfæren. Hvis kjøretøyet har blitt flyttet av noen du kjenner, eller hvis det har skjedd en eller annen feil (forveksling), kan du også snakke med personen som tok feil kjøretøy via to-lydtilkobling (ikke en god idé å varsle en tyv, da). En bonus, hvis noen du kjenner har lånt kjøretøyet ditt (barn, familie, slektninger), kan du holde kontakten med dem og vite hvor de befinner seg også. Hvis det er et problem på veien, kan de trykke på alarmknappen eller snakke til deg.

Hvis du har valgt å koble Minifinder Zepto til diagnoseporten på større kjøretøy, kan du i sanntid få informasjon om mer enn den faktiske plasseringen på kartet. Du kan se hvordan kjøretøyet kjører (hastighet, kjørestopp, drivstofforbruk, etc.)

For flere brukere

Flere autoriserte, som familiemedlemmer eller en alarmsentral, kan kjøre appen samtidig så dere alle kan se hvor kjøretøyet ditt befinner seg. Har kjøretøyet blitt brakt til et annet land? Gi det lokale politiet myndighet til å posisjonere og hente. Eller kanskje du vil gi myndighet til bilberger eller et forsikringsselskap. Også veldig praktisk hvis du bare har glemt hvor du parkerte sykkelen på en stor parkeringsplass eller i en bygarasje.

 

 

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.