Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Tyveriutsatte verdisaker

Har du ting som trenger tyveribeskyttelse? Reiser du mye og ønsker du ikke å risikere at verdisakene dine mistes underveis? Eller har du verdisaker hjemme? Se til å plassere en liten MiniFinder Pico på et diskret sted og du får full kontroll over gjenstanden og hvor den befinner seg. Det effektive og holdbare lille GPS-utstyret vil holde øye med det.

Uansett om du ønsker å beskytte smykkeskrin, golfbag, laptop, koffert, snowboard, dyrt profesjonelt arbeidsutstyr eller en hel container, trenger du bare å stille inn varselfunksjonene korrekt i den inkluderte appen og du vil bli varslet på smarttelefonen eller datamaskinen din så snart noen forsøker å ta det som er ditt (eller om det bare rotes bort og/eller blir satt på feil sted).

 

 

 

Dersom ting blir stjålet fra bilen din, fra hjemmet ditt, fra kontoret ditt – ta det med ro! Det blir enkelt å finne dem igjen! Alarmen vil gå av så snart dine verdifulle saker krysser geogjerdene eller de rutene du har definert i den medfølgende appen. Og du kan se nøyaktig hvor de befinner seg. Du kan raskt utelukke tilfeldigheter, om verdisakene dine befinner seg på feil sted uten dårlige hensikter eller om du bare glemte dem et sted. For eksempel, dersom du reiser, kan du bare kontakte flyplassen og spørre dem om å returnere den forsvunnede bagasjen din. Selvfølgelig er ordet «verdisaker» et bredt konsept, men for MiniFinder Pico spiller det ingen rolle om du har festet den til lommeboken, dine nye solcellepaneler, på en safe eller på en hel verditransport.

 

Posisjon

Med MiniFinder Pico kan du se nøyaktig hvor verdisakene dine befinner seg. I en brukervennlig app til datamaskin og mobil kan du sette inn det digitale gjerdet på et kart og definere hvilke områder eller ruter som er trygge. Dersom tingene dine «beveger seg» utenfor disse områdene, vil du umiddelbart motta et varsel i form av en e-post eller tekstmelding. Du kan spore alt som kan flyttes nøyaktig på kartet, døgnet rundt og overalt.

Varsel

I tilfelle noen har stjålet verdisakene dine, kan du handle umiddelbart. MiniFinder Pico-alarmen går av så snart den er flyttet utenfor den spesifikke sonen. Du mottar en tekstmelding eller e-post så du kan handle. Du kan også koble MiniFinder direkte til en alarmsentral.

 

Kommunikasjon

Med GPS-trackeren MiniFinder Pico kan du høre det som skjer der verdisakene dine befinner seg. Toveislydfunksjonen gjør det mulig å avlytte hva som skjer med eiendelene dine i alle situasjoner. MiniFinder Pico gir en god lydoverføring dersom noen i nærheten skriker, kjøretøy krasjer, noe blir skadet, dersom det avfyres skudd, det finnes støy i omgivelsene, etc.

For flere brukere

Flere autoriserte kan ha appen kjørende for den samme MiniFinder Pico-enheten og ha retten til å se hvor tingene dine befinner seg. Både deg selv, dine nærmeste og for eksempel alarmsentralen eller politiet.

 

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.