Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Personlig sikkerhet

En livline for alle som lever med risiko og trusler i deres daglige liv

Med MiniFinder Pico kan du bli en livline for alle de personene som måtte trenge ekstra sikkerhet i livene deres: barn, tenåringer, mennesker som lever under trusler, eldre mennesker, mennesker som jobber alene (kanskje i en liten butikk eller på en bensinstasjon) og så videre. En trygg løsning også for fjellklatrere, skiløpere og eventyrlystne mennesker generelt.

MiniFinder Pico er en liten GPS-tracker som lar brukeren holde kontakten med person(e) av deres ønske, som et familiemedlem eller sikkerhetsvakt, eller selv med en offentlig alarmsentral via en app på smarttelefonen. MiniFinder Pico-enheten har en av markedets mest kraftfulle batterier som er oppladbart og yter nok til aktivt bruk i minst 7 dager. Enhver som bærer den lille og lette MiniFinder Pico kan alltid stole på å både kunne varsle og kommunisere med nære og kjære dersom noe skjer.

Hvem det enn er som mottar varselet, kan de se nøyaktig hvor brukeren er lokalisert på et kart i appen. Den såkalte fallalarmen går av selv om den falne personen ikke kan trykke på alarmen selv. Det finnes en måte å holde seg tilkoblet til skyen. Alt dette er en del av teknologien som kalles IoT, Internet of Things. Et område der vi hos MiniFinder har mange års erfaring og tilbyr kvalitetsprodukter som virkelig fungerer.

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.