Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Trygghet for syke

Trygghet for syke og andre pleiemottakere

Velkommen til en ny, tryggere verden med MiniFinder. Med MiniFinder Pico kan du gjøre livet enklere og tryggere for deg selv eller dine kjære som er bitt syke eller som er rekonvalesent.

Dersom du blir syk eller immobilisert, vil verden midlertidig krympes. Du kan ikke gjøre like mye som vanlig og det er vanskelig å komme deg rundt. For eksempel kan normale oppgaver som å ta vare på deg selv, lage mat, handle, være tidsnok til avtaler med krykker eller rullestol være vanskelig. MiniFinder Pico kan være løsningen.

Trackeren lar deg eliminere «hva om»-følelsen og holder deg koblet til de du kjenner og stoler på i tilfelle noe skulle skje. Du kan sende varsler og kommuniserere med dem, og de kan finne og assistere deg dersom du trenger dem. Trackeren fungerer med en app på mobilen eller datamaskinen. Dersom du har et stygt fall og du ikke kan trykke på alarmknappen selv, vil MiniFinder Pico fortsatt merke at du befinner deg nede og en automatisk alarm vil sendes umiddelbart.

 

Konstant kontakt

Når du har på deg den lille, stilige og lette MiniFinder Pico, kan du alltid nå de du er koblet til dersom noe skjer (via toveislydfunksjonen). Utvalgte familiemedlemmer eller andre personer (ICE-kontakter) kan høre det du ønsker – og de kan svare deg.

Posisjon

Gikk du deg vill på veien? Er du sent ute til noe? Har det oppstått en hendelse og du trenger hjelp? Din(e) ICE-kontakt(er) kan enkelt se hvor du befinner deg på kartet i appen. Du trenger kun å spørre om hjelp eller trykke på alarmknappen, og det vil være enkelt for dem å assistere deg. Mye tryggere for deg – og en større følelse av frihet.

 

Varsel

Det er enkelt å sette inn såkalte geogjerder på kartet i appen, altså å markere områdene og rutene som er trygge. Eller kanskje den beste ruten til sykehuset. Dersom du krysser disse «gjerdene», vil ICE-kontakten(e) din(e) umiddelbart motta et varsel på telefonen(e) deres. Dersom du har gått deg vill og trenger hjelp, vil de vite hvor du er og kan hjelpe deg. Dersom du faller og ikke kan snakke, vil de(n) tilkoblede automatisk motta en fallalarm.

Dersom du har en mobil med appen installert selv og du ønsker å vite nøyaktig hvor du er, kan du se dette på kartet i appen. Du vil også se hvor du skal gå og du vil motta en varselmelding dersom du befinner deg utenfor den forhåndsdefinerte ruten.

For flere brukere

Flere utvalgte ICE-kontakter kan ha appen og retten til å se hvor du befinner deg. For eksempel de du bor med, nære familiemedlemmer, helsepersonell og andre.

 

 

 

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.