Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Om oss

MiniFinder Sweden AB er et IOT-selskap med toppkompetanse innen smart GNSS-teknologi. Vår virksomhet er basert på proprietære produkter som er preget av kvalitet, unik design og høy presisjon i et lite format. Selskapet ble startet i Växjö, november 2012 med en drøm om å utvikle teknologi som hjelper bedrifter å optimalisere og strømlinjeforme sin bilpark gjennom posisjoneringsteknologi. I dag er vi et stadig voksende selskap som tilbyr omfattende løsninger innen e-helse, kjøretøy, eiendeler og dyr.

Posisjonering har blitt en del av hverdagen. Hvis vi ser etter selskaper, butikker eller boliger, kommer vi til et kart. Hvis vi planlegger en ferie og ser etter et hotell, ser vi igjen på et kart. GPS-navigasjon har lenge vært en selvfølge og «en hjelpende hånd» på ukjente veier.

I tillegg til posisjonering sender våre produkter sensorverdier fra den aktive enheten. Informasjonen sendes trådløst via mobilnettverk til vår server som behandler innkommende data i sanntid. Den verdifulle informasjonen presenteres i karttjenesten MiniFinder GO, og kan vises på mobilen din, nettbrettet eller datamaskinen.

En MiniFinder GPS Tracker sender minst fire grunnleggende variabler i sanntidsposisjonering: Posisjon, Hastighet, Høyde og Retning. Avhengig av produktet finnes det også dråpesensorer, bevegelsessensorer, digitale innganger / utganger, etc. Våre høyytende IoT-produkter inkluderer: følgende bruksområder:

Vårt mål er å bli markedsleder i utviklingen av GNSS-produkter for profesjonell bruk. Vi vil fortsette å designe brukervennlige produkter som ligger i forkant med ny teknologi.

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.