Menu BUTIKK
 • nb
  • en
  • sv
  • de
  • fi
  • da

Om oss

Et IoT-selskap med nyskapende ekspertise

 

MiniFinder er et IoT-selskap med nyskapende ekspertise innen smart GNSS-teknologi. Vårt selskap er basert på selvutviklede produkter karakterisert av kvalitet, unikt design og høy presisjon i et lite format.

 

Selskapet ble stiftet i november 2012 i Växjö, Sverige med en drøm om å utvikle teknologi som hjelper virksomheter med å optimere og effektivisere flåten deres gjennom posisjoneringsteknologi. I dag er vi et jevnt voksende selskap som tilbyr omfattende løsninger innen områdene e-helse, sikkerhet, kjøretøy, eiendeler og dyr.

 

Posisjonering er blitt en del av vårt daglige liv.

Når vi leter etter bedrifter og deres fysiske beliggenheter, søker vi etter dem på internett. Dersom vi planlegger en ferie, leter vi etter hoteller også på internett. En GPS-navigator har lenge vært vår hjelpende hånd på ukjente veier.

 

I tillegg til posisjonering, kan produktene våre sende statusdata fra det sporede objektet. Dataene sendes trådløst til vår server som behandler dem i sanntid og som presenterer verdifull informasjon om objektet gjennom en karttjeneste på mobil, nettbrett eller datamaskin.

 

En MiniFinder GPS-tracker rapporterer minst fire grunnleggende variabler i sanntid: posisjon, fart, høyde og retning. Det finnes også ekstra sensorer som fallsensor, bevegelsessensor og digital input/output. Dette er et fullt funksjonelt IoT-produkt til følgende bruk:

 

Vårt mål er å bli en markedsleder i utviklingen av GNSS-produkter for profesjonelt bruk. Vi vil fortsette å designe våre brukervennlige og høykvalitative produkter innen ledende ny teknologi.

 

 

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.