Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Kjøretøy

MiniFinder i kjøretøyet ditt – en firedimensjonal kjøreopplevelse

Velkommen til en ny, tryggere og mer effektiv verden for kjøretøy med MiniFinder. MiniFinder Zepto er en liten GPS-tracker som kan gi deg alt fra tyveribeskyttelse til flåtestyring, elektroniske kjørebøker, kjørestatistikk, status på kjøretøytilstand, drivstofforbruk, informasjon om raskeste ruter med tanke på trafikkorker, ulykker eller blokader og mye mer.

MiniFinder Zepto kan altså gi deg digitale løsninger for kjørebøker, transporthåndtering, bygnings- og sivilprosjektering, GPS-sporing, arbeidsstyring, økonomistyring, miljøvern, trygghet, varsling, kjøretøyinspeksjon, etc.

MiniFinder Zepto er en profesjonell GPS-sender (GPS-tracker) som tillater sporing og overvåkning av kjøretøy for virksomheter, statlige organisasjoner og individer. Med MiniFinder Zepto er det enkelt å spore ethvert kjøretøy som trenger overvåkning og tyveribeskyttelse. MiniFinder Zepto kan også utføre og vise servicestatus i sanntid for kjøretøyet. All historikk når det gjelder kjøring og vedlikehold lagres i en server som alle autoriserte kan kobles til via en brukervennlig app. Her kan du sjekke hvordan, når og hvor kjøretøyet er blitt brukt, kjøreavstander, veiretninger, høyder (over havnivå), tidspunkter og datoer. Hver gang du trenger å forenkle daglige operasjoner, ruteplanlegging, det å gi sjåføren tilbakemelding, statusovervåkning, serviceplanlegging, kostnadsovervåkning, fakturering, osv.

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.