Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Trafikkstyring

Hold styr på enhver type gods, varer eller leveranser

GPS-sporing av gods, containere eller transport med MiniFinder Zepto gir deg elektronisk data for en førsteklasses trafikkstyring. Transportørene kan få detaljerte veibeskrivelser i sanntid samt trafikk- og væroppdateringer for å forsikre optimale ruter. Omplanlegging på grunn av uforutsette hindringer eller hendelser langs ruten blir enkelt. Kjøretøystatus, slitasje på deler, drivstofforbruk osv. kan også kontinuerlig overvåkes. Dette forbedrer serviceplanlegging og minimerer kjøretøyenes nedetid og livssykluskostnader.

Kundetilfredsheten øker som et resultat av forbedret leveringseffektivitet og effektiv deling av sporingsinformasjon (status på transporten eller lasten). Men det er bare begynnelsen. Det finnes mange flere fordeler.

 

 

 

GPS-sporing bidrar også til å automatisere prosessen til følgesedler og fraktdokumenter, noe som forenkler fakturering av lagerbestillinger og hele ideen bak konstant forbedring og kvalitetshåndtering. Det gir også økt støtte for kvalitetsforsikring. Godshåndtering er en komplisert prosess.

For å minimere fraktkostnadene, forsøker smarte virksomheter i logistikkbransjen å fylle lastebilene som er tomme på returruter og interagere med ulike underleverandører for å finne de laveste fraktprisene eller raskeste rutene, avhengig av kundens ønsker.

Allerede når varene lastes er en optimeringsplan laget for dette, både på pallen og i containeren (såkalt pakkeoptimering). Den avgjør hva en skal laste først (leveres sist) og hva en skal laste sist (leveres først) og bidrar til å spare tid og plass. All denne håndteringen gjøres enklere med GPS-sporing med MiniFinder Zepto.

 

 

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.