Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Beskyttelse for ensomme arbeidere

Jobbe nattskift alene eller på dagtid med krevende oppgaver?

Det å jobbe alene på nattskift eller på dagtid med krevende oppgaver kan være risikabelt. MiniFinder Pico gir deg en helt ny dimensjon av sikkerhet i utrygge omgivelser eller under vanskelige arbeidsforhold, for eksempel der kollegaene dine risikerer å bli utsatt for vold, hvor de jobber i bortgjemte områder eller kanskje på nattskift alene.

Posisjon

Med GPS-sporing kan du se nøyaktig hvor kollegaene dine befinner seg og du kan guide dem dersom det oppstår problemer. I en enkel datamaskin- og mobilapp markerer du et digitalt gjerde på et kart og definerer hvilke områder eller ruter som er trygge.

Dersom din ansatte beveger seg utenfor disse områdene, vil du direkte motta en e-post eller tekstmelding. For beredskapsvaktoppdrag kan du GPS-spore dine ansatte nøyaktig på kartet, døgnet rundt og overalt, noe som gjør det enkelt å ringe den som befinner seg nærmest for oppdraget.

Varsel

Dersom noe skjer, kan den ansatte komme i kontakt med deg og informere deg om situasjonen. Med MiniFinder Pico vil du automatisk motta et auto-varsel dersom personen har falt og ikke kan tilkalle hjelp. Auto-varselet går til mobilen din. Flere mennesker kan kobles til den samme ansatte. Kollegaer kan kobles til hverandre, eller til ledelsen, under en operasjon. MiniFinder Pico har også en alarmknapp som den ansatte selv kan trykke på i nødtilfeller. Varsler kan kobles direkte til en alarmsentral.

 

 

 

 

Avlytting

Med MiniFinder Pico GPS-tracker, kan du holde direktekontakt med dine ansatte. Ikke bare ved å snakke. Avlyttingsfunksjonen gjør det mulig å overhøre hva som skjer i sensitive situasjoner. Du kan høre om noen skriker, om kjøretøyer krasjer, noe/noen blir skadet, det forekommer skyting, det finnes støy i omgivelsene etc.

Multitilkobling

Flere autoriserte brukere kan kjøre appen samtidig og få retten til å se hvor den ansatte befinner seg. Både andre kollegaer og sikkerhetsledelsen.

 

 

 

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.