Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Eldre

Velkommen til en større, tryggere verden for de eldre

Ettersom vi blir eldre krymper verden på mange måter. Vi kan ikke gjøre like mye som før og livet saktner farten. Nedsatt fysisk eller mental mobilitet blir helt normale deler av livet. Du er kanskje likevel ikke klar for å flytte til et pleiehjem. Du ønsker å møte venner og delta på aktiviteter, men du (og din familie) vil ikke bekymre dere og tenke «hva om».

Det finnes en smart løsning. Med MiniFinder Pico kan du hjelpe deg selv eller andre eldre mennesker med å få en tryggere og mer uavhengig hverdag. Den lille, lette GPS-trackeren lar familien din holde kontakten med deg, og lar deg holde kontakten med dem, på en helt ny måte.

Trackeren er også en liten personlig alarm, festet til mottakere du kjenner og stoler på – bare i tilfelle noe skulle skje. Uansett hvem du velger som mottaker kan vedkommende enkelt kunne spore, snakke, holde kontakten og motta varsler fra deg via en app på deres mobil(er) eller datamskin(er).

 

Konstant kontakt

Når du bærer den lille, stilige MiniFinder Pico, kan du alltid få hjelp dersom noe skjer. Du kan snakke til enhver som er tilkoblet, og han eller hun kan svare.

Posisjon

Hvis du har på deg en MiniFinder Pico, kan menneskene du er koblet til kunne se nøyaktig hvor du befinner deg på et kart i appen – til enhver tid. Dersom bilen din stopper, om du faller stygt eller blir skadet i en ulykke. Om du går deg vill i skogen. Om du tilfeldigvis skulle være en eldre eventyrer som reiser i Tibet. Hvis du trenger noen form for assistanse, vil du bli funnet. Det spiller ingen rolle hvor du er.

 

 

Varsel

Dersom du er koblet til en person med en MiniFinder Pico, kan du sette inn et såkalt geogjerde på kartet i appen, altså markere områdene eller rutene som er trygge. Dersom den som bærer MiniFinder Pico krysser disse «gjerdene», vil du umiddelbart bli varslet på mobilen din. Dersom bæreren faller og ikke kan snakke, vil du motta et automatisk varsel. Og du kan alltid kontakte personen for å snakke og/eller avlytte hva som skjer i omgivelsene via toveislydfunksjonen. Personen som bærer MiniFinder kan også bruke alarmknappen når de måtte ha behov for det.

For flere brukere

Flere utvalgte (nær familie, venner, slektninger, pleiere, hjemmehjelp, etc) kan ha samme appen og retten til å se hvor brukeren av MiniFinder Pico befinner seg.

 

 

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.