Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Forretningsløsninger

Personlig trygghet når en jobber solo eller i høyrisikoyrker

MiniFinder Pico holder kollegaer som må jobbe alene eller i høyrisikoyrker trygge. Ansetter du servicemennesker og håndverkere som ofte jobber alene i farlige omgivelser? Er du en jeger som jobber sent i øde områder for å forsøke å finne trafikkskadet vilt? Jobber du innen sikkerhet som vakt, livvakt, politibetjent eller innen myndigheter med potensielle farlige kunder? Sosialtjenester, fengsler, asylmottak, psykiatriske avdelinger etc.? Eller lever du med trusler i privatlivet ditt? Teknologien som kalles IoT, Internet of Things, gir deg nye måter å sikre at mennesker alltid holder kontakten. Et område der vi hos MiniFinder har mange års erfaring og mange løsninger.

 

 

MiniFinder Pico vil være en liten investering som vil gi mye beskyttelse til gjengjeld. Batteriet varer i omtrent 7 dager. Da lader du det. Den er liten, diskret og holdbar. Dette er det MiniFinder Pico kan gjøre:

Avlytting

I risikosituasjoner kan overvåkningsperson(ene) velge å bruke avlyttingsfunksjonen. Brukeren av MiniFinder Pico forholder seg stille eller kommuniserer ikke med de som avlytter, men på den andre enden kan en overhøre alt det som skjer rundt brukeren.

Varsel

Med MiniFinder Pico kan du umiddelbart motta et auto-varsel dersom brukeren har falt. Varselet går rett til overvåkningssmarttelefonen eller til en alarmsentral. Flere autoriserte kan kobles til den samme brukeren.

Posisjon

Takket være GPS-sporingen, kan du se nøyaktig hvor brukeren av MiniFinder Pico befinner seg. I en brukervennlig app for datamaskin og smarttelefon kan du markere et såkalt digitalt gjerde på et kart og dermed definere trygge områder eller ruter. Dersom personen krysser disse gjerdene, vil du direkte motta en e-post eller tekstmelding. Du kan også GPS-spore bæreren av MiniFinder Pico nøyaktig på kartet, døgnet rundt.
På enheten finnes det også en alarmknapp som MiniFinder Pico-brukeren kan trykke på dersom en plutselig hendelse oppstår.

Kommunikasjon

Med MiniFinder Pico kan du kommunisere direkte med brukeren. Brukeren kan føle seg tryggere ved å være i stand til å rope på hjelp om det blir nødvendig.

Multikontroll

Flere autoriserte brukere kan bruke appen samtidig og få den samme informasjonen.

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.