Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Trygghet for barn, unge og aktive mennesker

En ny, tryggere verden for alle på farten

Velkommen til en ny, tryggere verden med MiniFinder. Med MiniFinder Pico kan du bedre følge med på barna dine, tenåringene dine og være en støtte for eventyrlystne familiemedlemmer. Skogrytteren, enduro-kjøreren, fjellklatreren, offpistløperen… Ekstra sikkerhet for alle du bryr deg om.

MiniFinder Pico er en liten GPS-tracker som lar deg holde kontakten med brukeren via internett og en app på mobilen eller datamaskinen din.

 

 

 

 

 

 

Konstant kontakt

Brukeren av den lille, stilige og lette MiniFinder Pico er alltid innenfor rekkevidde dersom noe skjer. Du kan snakke til personen, barnet eller tenåringen – og han eller hun kan svare.

Posisjon

Du vil alltid vite hvor barna dine, tenåringene dine eller andre nære befinner seg. På kartet i appen kan du enkelt se hvor MiniFinder Pico-brukeren befinner seg. Har et barn forsvunnet på et supermarked eller i dyrehagen, er ikke det noe problem. Trenger tenåringen din å hentes på fest? Har den ville, unge eventyreren krasjet på sykkelbanen? Har den store fiskeren gått på grunn med fiskebåten? Hvor ble det av joggeren? Med MiniFinder GPS-tracker kan du være nær dine kjæreste på en helt ny måte.

 

Varsel

Sett inn såkalte geogjerder på kartet, altså marker områdene og rutene som er trygge. Dersom brukeren av MiniFinder Pico krysser disse gjerdene, vil du umiddelbart få et varsel på mobilen din. Dersom tenåringen din har problemer i løpet av kvelden, finnes det flere ulike varslingsalternativer. Avlyttingsfunksjon, alarmknapp og til og med en fallalarm som automatisk varsler dersom noen befinner seg på bakken og av en eller annen grunn ikke kan rope på hjelp.

For flere brukere

Flere utvalgte kan samtidig ha appen og den delte retten til å se hvor brukeren av MiniFinder Pico befinner seg i sanntid. For eksempel personen du lever med, barnehagepersonale, foreldre, besteforeldre og andre. Både barn og tenåringer kan ha bonusforeldre som ønsker å ha en forbindelse med barna og tenåringene sine samtidig! Eventyrere kommer i alle aldre, og enhver som ikke ønsker å være alene der ute vil føle seg bedre og tryggere med MiniFinder Pico i lommen sin.

 

 

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.