Menu BUTIKK
 • Norsk bokmål
  • Engelsk
  • Swedish
  • Tysk
  • Finsk
  • Danish

Trygghet og frihet for funksjonshemmede

Med MiniFinder Pico kan du hjelpe funksjonshemmede mennesker med å få en tryggere og mer uavhengig hverdag.

Dersom du er en funksjonshemmet person, vet du alt om de mange utfordringene i hverdagen. Få som ikke er (eller har vært) i samme situasjon kan forestille seg hvordan det er. Vennligst la oss introdusere en enhet som kan gi deg mye mer frihet og trygghet. MiniFinder Pico vil gjøre livet ditt enklere og mindre begrenset når du vil møte venner, handle, besøke biblioteket, leger eller delta i noe som krever planlegging. MiniFinder Pico er en tracker og en alarm som kobler deg til de du kjenner og stoler på, i tilfelle noe skulle skje. MiniFinder Pico er en liten GPS-tracker og en personlig alarm som holder deg på nett og konstant tilkoblet via en app på mobilen eller datamaskinen din.

 

 

 

 

Konstant kontakt

Dersom du har på deg den lille, lette MiniFinder Pico, kan du alltid nå og snakke til personen(e) du er koblet til dersom noe skjer. Og det går begge veier; det aktuelle familiemedlemmet kan snakke med deg også. Det å få hjelp eller å varsle om forsinkelser er lett som en plett.

Lokalisering (du går deg aldri vill!)

Du vil vite nøyaktig hvor du befinner deg til enhver tid, og det vil også menneskene du er koblet til. Du kan enkelt sees på kartet i appen og du kan se din posisjon (adresse) innenfor 3 meter av din egen mobil. Finn adresser, sett inn ruter og finn den beste måten å komme deg dit. Se hva din ankomsttid vil være og fortell det til menneskene som venter deg. Dette lar de funksjonshemmede få mer frihet, bli mer spontane og eventyrlystne. Dersom det blir et stopp et sted, spiller det ingen rolle. Du kan løse situasjonen ved å holde kontakten.

Varsel

Dersom en hendelse oppstår, trykk på alarmknappen på enheten. Kontakten(e) din(e) vil varsles. Sett inn såkalte geogjerder på kartet i appen, altså marker områdene og rutene som er trygge. Dersom du som bruker MiniFinder Pico krysser gjerdet og selv har en mobil, vil du motta et varsel. Kontaktpersonen(e) din(e) vil motta varsler på deres mobil(er) også. Dersom du som bruker skulle falle og være ute av stand til å snakke eller svare, vil kontakten(e) din(e) motta en automatisk sikkerhetsalarm. Denne kan også kobles til en alarmsentral. For deg som har vanskeligheter med å kommunisere (ikke kan spørre om veien) eller bevege deg, kan alt dette bety økt trygghet og mye frihet! Og dersom en hendelse oppstår, vil hjelpen alltid være nær.

For flere brukere

Flere utvalgte kontaktpersoner kan bruke appen og ha retten til å se hvor du befinner deg. For eksempel personen du lever med, nære familiemedlemmer, venner, pleiere, etc. Det er som om dere alle er forbundet i skyen og på nettet – alltid.

Hold kontakten

Din melding har blitt sendt.